Fűnyírás / parlagfű írtás, kaszálás

Mekkora különbség lehet két fűnyírás között?
Hatalmas!

Kezdve a fűnyíró típusától, kialakításától, karbantartásától és pengéjének élétől.

Pázsitra hengerkéses, gyepre forgókéses

Az igazi pázsitot hetente több alkalommal is nyírni kell, speciális hengerkéses fűnyíróval. Így érhetjük el, hogy mindig rövid, sűrű és erős pázsitfelület díszítse kertünket. A fűnyírás ezen fajtáját csak azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik nagy elvárással vannak a pázsitjuk iránt.

Az átlagos és a picivel átlagon felüli gyepre, pázsitra tökéletesen megfelel a forgókéses fűnyíró is, de itt is oda kell figyelni számos részletre.
A penge mindig legyen éles, így a vágáskép tökéletes lesz. A fűnyírás­hoz kellően erős fűnyírót használjunk, de ne túl nehezet, hogy a gyep ne károsodjon. Ha nehéz a fűnyíró, legyen széles kereke, hogy a nagy súly minél nagyobb felületen tudjon eloszlani.
A fűnyírás feadatát legalább hetente végezzük el, így mindig szép és erős marad, továbbá a gyengébb gyomok se fognak tudni kihajtani, megerősödni.
A levágott nyesedéket minden esetben gyűjtsük össze, mert alatta a fű berohadhat. Heti többszöri fűnyírás esetén a gyűjtés nem szükséges, de mulcsozni ilyenkor kötelező.

Szakértelmünkkel bármilyen pázsitot gondozni tudunk, Önnek csak gyönyörködnie kell a fű szépségében. Cégünknél kizárólag profi minőségű fűnyíró géppark található!

Fűnyírás, eddig nem látott minőségben | Parlagfű irtás, kaszálás rövid határidővel!

Parlagfű irtás, kaszálás

Magyarországon kb. 2 millió embert érintenek allergiás panaszok, legnagyobb számban a parlagfű pollenjére allergiások. A telek tulajdonosoknak kötelességük a parlagfű irtás, kaszálás. Amennyiben a parlagfű irtás, kaszálás feladatát nincs ideje, lehetősége elvégezni, hívjon minket, csapatunk az irtás­t rövid határidővel elvégzi.

Gondolja meg, sokkal olcsóbb kifizetni a parlagfű irtás, kaszálás munkadíját, mint az esetleges büntetést!